Feestdagen

Kerstavondmenu

Glaasje cava

Culinaire hapjes

Sint-Jacobsnootjes / coppa dierendonck / truffel

Pompoensoep / chorizo

Kalfsfilet / savooi / graanmosterd

Dessert van de chef

Koffie

90.00 euro per persoon

Aangepaste wijnen en waters inbegrepen

Aanvang stipt 19 uur

Reservatie enkel geldig mits voorschot 50.00 euro per persoon 

Oudejaarsavondmenu

Aperitief maison

Waaier van culinaire hapjes

Consommé / boschampignons

Coquille / pompoen / chorizo

Risotto / truffel / parelhoen

Hertenkalf / shi-take / wildgarnituur

Dessert vol verrassing

Koffie / versnaperingen

Glaasje champagne 2024

105.00 euro per persoon

Supplement wijnen en waters 25.00 euro per persoon

Aanvang stipt 19.30 uur

Reservatie enkel geldig mits voorschot 50.00 euro per persoon