Feestdagen
Kerstavondmenu
Glaasje cava
Culinaire hapjes
Sint-Jacobsnootjes / coppa dierendonck / truffel
Pompoensoep / chorizo
Kalfsfilet / savooi / graanmosterd
Dessert van de chef
Koffie
90.00 euro per persoon
Aangepaste wijnen en waters inbegrepen
Aanvang stipt 19 uur
Reservatie enkel geldig mits voorschot 50.00 euro per persoon
Oudejaarsavondmenu
Aperitief maison
Waaier van culinaire hapjes
Consommé / boschampignons
Coquille / pompoen / chorizo
Risotto / truffel / parelhoen
Hertenkalf / shi-take / wildgarnituur
Dessert vol verrassing
Koffie / versnaperingen
Glaasje champagne 2024
105.00 euro per persoon
Supplement wijnen en waters 25.00 euro per persoon
Aanvang stipt 19.30 uur
Reservatie enkel geldig mits voorschot 50.00 euro per persoon